Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Οι τιμές του πετρελαίου ανέβηκαν υψηλότερα την Τετάρτη, βοηθούμενες από ένα κινεζικό πακέτο οικονομικής τόνωσης καθώς και από τις συνεχιζόμενες εντάσεις στη Μέση Ανατολή.

Οι δείκτες αναφοράς του αργού πετρελαίου επωφελήθηκαν την Τετάρτη από τον διοικητή της Λαϊκής Τράπεζας της Κίνας, Παν Γκονγκσένγκ, δηλώνοντας ότι η κεντρική τράπεζα της Κίνας θα μειώσει το ποσό των μετρητών που πρέπει να διατηρούν οι τράπεζες ως αποθέματα από τις 5 Φεβρουαρίου, την πρώτη τέτοια περικοπή για το έτος.

Η κίνηση έχει σχεδιαστεί για να απελευθερώσει 1 τρισεκατομμύριο γιουάν (140 δισεκατομμύρια δολάρια) στην αγορά, καθώς οι υπεύθυνοι χάραξης πολιτικής αυξάνουν τις προσπάθειες για να στηρίξουν την εύθραυστη ανάκαμψη στη δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του κόσμου.

Τα αδύναμα στοιχεία από την Κίνα, τον μεγαλύτερο εισαγωγέα πετρελαίου στον κόσμο, αποτέλεσαν σημαντικό σημείο διαμάχης για τις αγορές αργού, αφού η χώρα σημείωσε ασθενέστερα από τα αναμενόμενα στοιχεία για το ακαθάριστο εγχώριο προϊόν το τέταρτο τρίμηνο.

Αυτό πρόσθεσε στις εντάσεις στη Μέση Ανατολή ως υποστήριξη για την αγορά, καθώς ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς στη Γάζα μαίνεται και οι μαχητές Χούτι που υποστηρίζονται από το Ιράν συνεχίζουν να απειλούν τη ναυτιλία στην Ερυθρά Θάλασσα, μια κρίσιμη αρτηρία για τη ναυτιλία μεταξύ Ευρώπης και Ασίας .