Offcanvas Section

You can publish whatever you want in the Offcanvas Section. It can be any module or particle.

By default, the available module positions are offcanvas-a and offcanvas-b but you can add as many module positions as you want from the Layout Manager.

You can also add the hidden-phone module class suffix to your modules so they do not appear in the Offcanvas Section when the site is loaded on a mobile device.

Η θετική αντίδραση των αμερικανικών μετοχών μετά τα ισχυρά κέρδη της Netflix αντικατοπτρίζει συχνά τον αντίκτυπο που έχουν οι εταιρείες μεγάλης κεφαλαιοποίησης στην αγορά. Όταν μια κορυφαία εταιρεία παρουσιάζει ενθαρρυντικά οικονομικά αποτελέσματα, αυτό μπορεί να ενισχύσει την γενικότερη εμπιστοσύνη των επενδυτών στην αγορά.

Η άνοδος της μετοχής της Netflix κατά πάνω από 10% δείχνει ότι οι επενδυτές εκτιμούν τα θετικά αποτελέσματα και τις ελπιδοφόρες προοπτικές της εταιρείας. Η αύξηση των χρηστών κατά 71% σε σύγκριση με την περσινή περίοδο και η υπέρβαση των εκτιμήσεων των αναλυτών σε σχέση με τον αριθμό των νέων συνδρομητών είναι σημαντικά θετικά στοιχεία.

Επιπλέον, η πρόβλεψη για υγιή διψήφια ετήσια ανάπτυξη επιβεβαιώνει την αισιοδοξία της εταιρείας για το μέλλον, και αυτό μπορεί να ενθαρρύνει τους επενδυτές να διατηρήσουν ή να αυξήσουν τις επενδύσεις τους σε αμερικανικές μετοχές.

Οι εξελίξεις στην αγορά μπορούν να επηρεαστούν από πολλούς παράγοντες, συμπεριλαμβανομένων των οικονομικών επιδόσεων των μεγάλων εταιρειών, των ειδήσεων για την παγκόσμια οικονομία, και των γεωπολιτικών εξελίξεων.

Η Tesla θα υποβάλει έκθεση μετά το κλείσιμο.

Το μεγάλο όνομα που πρόκειται να αναφερθεί μετά το κλείσιμο της Τετάρτης είναι η Tesla (NASDAQ: TSLA ), με τον κατασκευαστή ηλεκτρικών οχημάτων να αναμένεται να προβλέψει άνοδο 21% στις παραδόσεις φέτος. Η άνοδος θα είναι πολύ χαμηλότερη από τον μακροπρόθεσμο ετήσιο στόχο του 50% που είχε θέσει ο Διευθύνων Σύμβουλος Έλον Μασκ πριν από περίπου τρία χρόνια, υπογραμμίζοντας τον εντεινόμενο ανταγωνισμό που αντιμετωπίζει η Tesla στην αγορά των ηλεκτρικών οχημάτων.