Περιγραφή
Σεμινάριο εισαγωγής στις βασικές έννοιες των επενδύσεων, του Trading, της διαχείρισης ρίσκου και στις πλατφόρμες συναλλαγών, βήμα-βήμα μέσω επιλογών.

Περιεχόμενα
Πως ξεκινώ με την Τεχνική Ανάλυση, κατανοώ και αποδέχομαι την κρίσιμη αναγκαιότητα της Διαχείρισης Ρίσκου σε κάθε κίνηση, μαθαίνω να αντλώ βοήθεια από τα Θεμελιώδη και Μακροοικονομικά νέα και τις βασικές αρχές που κινούν τα χρηματιστήρια όλου του κόσμου.

Αρχίζω να αντιλαμβάνομαι την ύπαρξη δομής (τα σκαλοπάτια της “τροφικής αλυσίδας” των αγορών) και τα στάδια που έχω να διανύσω προς την κορυφή της. Αναζητώ τη θέση μου μέσα σε αυτήν τη δομή. Ταξινομώ το απόλυτο χάος της πληροφορίας που υπάρχει στις επενδύσεις, σε "κουτάκια γνώσης" με το όνομα τους …και αρχίζω να τα γεμίζω μεθοδικά.

Σε ποιούς απευθύνεται
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ένα ουσιαστικό εφόδιο για τον επενδυτή ο οποίος είτε δεν έχει πρακτική εμπειρία, ή έχει ελάχιστη εμπειρία από επενδύσεις και συναλλαγές, ή απλά έχει διαβάσει κάποια βιβλία θεωρίας ...ή ακόμα και εάν έχει πολλά χρόνια εμπειρίας από συναλλαγές, αλλά ΔΕΝ έχει καταλήξει σε κάποια συγκεκριμένη μεθοδολογία που να του δίνει πλεονέκτημα, σταθερότητα και αυτοπεποίθηση στις αποφάσεις του.

Πρόκειται για έναν κατανοητό και αξιόπιστο "οδικό χάρτη", με τα πρώτα βήματα και την συνολική πορεία που πρέπει να ακολουθήσει όποιος νοιώθει "χαμένος" στις επενδύσεις, ή για τον αρχάριο και τον επενδυτή μεσαίου επιπέδου, ο οποίος ενώ ΘΕΛΕΙ να μπει στον μαγικό κόσμο των επενδύσεων και του FINANCE, ...δε γνωρίζει το βασικότερο: Από πού ξεκινάνε !

Με την καθοδήγηση μας, θα καταφέρει να αποκτήσει την ετοιμότητα που χρειάζεται, αφενός για να αποφύγει πολλές «παγίδες» στις οποίες συνηθίζεται να πέφτουν οι πιο αρχάριοι, γλιτώνοντας έτσι πολύ χαμένο χρόνο αναζήτησης στον τεράστιο ΛΑΒΥΡΙΝΘΟ των παγκόσμιων επενδύσεων ...και αφετέρου να αποφασίσει τελικά και την κατεύθυνση που προτιμά.

Ποια επενδυτικά προϊόντα αφορά
ΟΛΑ. Μετοχές, παράγωγα, CFD, εμπορεύματα, ισοτιμίες νομισμάτων (FOREX), κρυπτονομίσματα.

* ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ *
Το χαμηλό κόστος των σεμιναρίων μας, οφείλεται στο γεγονός οτι η επενδυτική κοινότητα έχει κατά προτεραιότητα στρατηγικό στόχο, να δημιουργεί επιτυχημένους επενδυτές και Traders στην Ελλάδα και να προσφέρει προνόμια και υπεραξία στα μέλη, μέσω της εκπαίδευσης.

Κόστος: 35 EUR
Διάρκεια: 3,5 ώρες

Περιλαμβάνει Mentoring/Πρακτική μετά τη λήξη του σεμιναρίου ???
ΟΧΙ. Μόνο συνάντηση κατόπιν συνεννόησης, για απορίες και καθορισμό των επόμενων βημάτων και στόχων.

Που θα γίνει και πότε
ΑΘΗΝΑ, αυτό το Σαββάτο 6 Απριλίου, ΩΡΑ: 17:00 - 20:30
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (έγινε στις 23 Μαρτίου)

Πληροφορίες
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο κινητό: 6939.950.940