Περιγραφή
Θεμελιώδης ανάλυση μετοχών. Πως να κάνει ένας επενδυτής από μόνος του αναλυτική έρευνα και επιλογή μετοχών δίνοντας έμφαση σε βασικούς χρηματοοικονομικούς δείκτες.

Εισηγητής: Σταύρος Γεωργιάδης, Chartered Financial Analyst (CFA).

Περιεχόμενα
Η θεμελιώδης ανάλυση μετοχών σίγουρα χρειάζεται χρόνο για να είναι εμπεριστατωμένη, αλλά ο σκοπός του σεμιναρίου είναι να καλύψει στον βέλτιστο βαθμό όλους τους χρηματοοικονομικούς δείκτες οι οποίοι είναι απαραίτητοι για την ανάλυση μίας μετοχής, να γίνει αναφορά στους κινδύνους τους οποίους συχνά αγνοούν οι επενδυτές, ενώ θα γίνει παρουσίαση μεθοδολογίας με παραδείγματα και αναφορά σε stock screeners ώστε οι συμμετέχοντες μετά το πέρας του σεμιναρίου να μπορούν να κάνουν εμπεριστατωμένη θεμελιώδη ανάλυση σε μετοχές ενδιαφέροντος τους.

Ενώ η θεμελιώδης ανάλυση δεν μπορεί να εγγυηθεί μελλοντικές αποδόσεις, μπορεί ωστόσο να ελαχιστοποιήσει τον κίνδυνο ένας επενδυτής να αγοράσει μετοχές οι οποίες δεν πληρούν βασικά κριτήρια και να βοηθήσει στην διαχείριση ρίσκου σε ένα επενδυτικό χαρτοφυλάκιο. Θα γίνει αναφορά σε μακροοικονομικό περιβάλλον και τους οικονομικούς κύκλους με απώτερο σκοπό οι συμμετέχοντες να μπορούν να αξιολογούν σε πολύ μεγάλο βαθμό από μόνοι τους, με βάση ορθολογικά κριτήρια, τους ποιοτικούς και ποσοτικούς οικονομικούς παράγοντες, οι οποίοι επηρεάζουν τις τιμές των μετοχών. Δηλαδή, αναγκαία και απολύτως απαραίτητη γνώση για την αξιολόγηση μετοχών. 

Σε ποιούς απευθύνεται
Το σεμινάριο αυτό αποτελεί ένα ουσιαστικό εφόδιο για τον επενδυτή ο οποίος θέλει με απλά και κατανοητά βήματα να πραγματοποιήσει θεμελιώδη ανάλυση μετοχών, με σκοπό την όσο δυνατόν ορθολογικότερη επιλογή επενδύσεων, με βάση το ρίσκο και την απόδοση.

Ποια επενδυτικά προϊόντα αφορά
Μετοχές, CFD, Stock Futures

* ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ *
Το χαμηλό κόστος των σεμιναρίων μας, οφείλεται στο γεγονός οτι η επενδυτική κοινότητα έχει κατά προτεραιότητα στρατηγικό στόχο, να δημιουργεί επιτυχημένους επενδυτές και Traders στην Ελλάδα και να προσφέρει προνόμια και υπεραξία στα μέλη, μέσω της εκπαίδευσης.

Κόστος: 30 EUR
Διάρκεια: 2,5 ώρες (+20 λεπτά για απορίες και παραδείγματα)

Περιλαμβάνει Mentoring/Πρακτική μετά τη λήξη του σεμιναρίου ???
ΟΧΙ. Μόνο συνάντηση κατόπιν συνεννόησης, ή απορίες και καθορισμό στόχων.

*** ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟ ADD-ON VALUE ***
Εάν επιθυμείτε αμέσως μετά τη λήξη του, να γίνει διάλειμμα και να ακολουθήσει 1,5 ώρα σεμινάριο ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ στις συγκεκριμένες μετοχές που αναλύθηκαν με θεμελιώδη κριτήρια, ώστε να αποκτήσετε επιπλέον ΚΑΙ μια προσέγγιση τεχνική, προσφέρεται ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ το επιλέξουν, σεμινάριο 1,5 ώρας με 15 EUR.

Το συμπληρωματικό σεμινάριο όμως είναι "Οn Demand" και θα πραγματοποιηθεί ΜΟΝΟ εφόσον το ζητήσουν περισσότερα από 10 άτομα και προσφέρεται μόνο στους συμμετέχοντες του σεμιναρίου για τα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ. Σκοπός αυτού, είναι να καλύψουμε τα άτομα που προτιμούν να δίνουν έμφαση στα ΘΕΜΕΛΙΩΔΗ, αλλά αναζητούν πληροφορίες και από την τεχνική εικόνα της μετοχής, ως επιβεβαίωση για τον ιδανικό χρόνο "εισόδου" ή "εξόδου" (σωστό timing).

Που θα γίνει και πότε
ΑΘΗΝΑ. Κυριακή 21 Απριλίου, ΩΡΑ: 17:00 - 19:30

Πληροφορίες
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ή στο κινητό: 6939.950.940