eggrafi banner sm
  

TRADING FOR A LIVING. Γίνε επαγγελματίας, εισοδηματίας των επενδύσεων.

Συμπεριλαμβάνει διαρκές MENTORING !!! Για αυτό είναι μόνο για 15 άτομα το χρόνο. Απομένουν 4 ακόμα θέσεις και μπορείτε να επιλέξετε 1 από τα 2 Group συμμετεχόντων που δημιουργήθηκαν:

ΕΝΑΡΞΗ 1ου Group: Σάββατο 17 & Κυριακή 18 Νοεμβρίου

ΕΝΑΡΞΗ 2ου Group: Σάββατο 24 & Κυριακή 25 Νοεμβρίου

(Ο σπάνιος αυτός εκπαιδευτικός κύκλος πραγματοποιείται στο "TRADING CLUB" του GreekTrader στην ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, 30 μέτρα από το σταθμό του μετρό)

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ και ΟΔΗΓΙΕΣ

Το σπάνιο και εξειδικευμένο αυτό σεμινάριο, έχει συνολική διάρκεια 20 ώρες και ολοκληρώνεται σε 5 συναντήσεις.
Οι 5 παρουσιάσεις, είναι διαφορετικής θεματολογίας, αλλά δομημένες ούτως ώστε η μία να συμπληρώνει την άλλη, σε ένα συνολικό FULL COURSE 20 ωρών, αλλά μπορείτε να τις παρακολουθήσετε (ανάλογα τις ελλείψεις που θέλετε να καλύψετε), είτε αυτόνομα είτε σε συνδυασμό.

ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ για να επιτύχει το στόχο της πλήρης μεταμόρφωσης που επιδιώκει, προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ, χωρίς επιπλέον κόστος, MENTORING (προσωπική καθοδήγηση) του εισηγητή στους συμμετέχοντες μετά τη λήξη του σεμιναρίου, στα θέματα που αναλύθηκαν, ώστε να γίνει καλύτερη αφομοίωση σε πραγματικές συνθήκες Trading, στα Χρηματιστήρια όλου του κόσμου.

Από φέτος, το GreekTrader διακριτικά "πανηγυρίζει" τη μεγάλη επιτυχία των προηγουμένων εκπαιδευτικών κύκλων του MONEY SHOW 2014, 2015 και 2016, χάρη στους οποίους αφενός δημιουργήσαμε ΝΕΟΥΣ ταλαντούχους traders ως συνεργάτες μας που σας παρουσιάσαμε στο προηγούμενο 2ήμερο εκδηλώσεων, αφετέρου μέσω των συνεργασιών μας σε όλον τον πλανήτη αποκτήσαμε πρόσβαση σε μεγάλα επενδυτικά κεφάλαια, κεφάλαια τα οποία έχουν σα σκοπό την αναζήτηση ταλέντων των επενδύσεων (proprietary trading), ταλέντα που είτε ανακαλύπτουμε, είτε τα δημιουργούμε μέσω της διαδικασίας.

Έτσι το σεμινάριο "Trading for a Living" εκτός απ' την δεδομένη αποστολή εκπαίδευσης ενός επενδυτή για ιδιωτικό του όφελος μέσω της πολύ μεγάλης βελτίωσης του στο Χρηματιστήριο και τις επενδύσεις, είναι το πρώτο και μόνο επενδυτικό σεμινάριο Trading αυτού του είδους στην Ελλάδα, που προετοιμάζει τον επενδυτή για επαγγελματικό Trading και του διαθέτει όχι μόνο τις γνώσεις και τα εργαλεία, αλλά εφόσον επιθυμεί να εμπλακεί και επαγγελματικά και να "κατακτήσει" τον αναγκαίο βαθμό ετοιμότητας σε συνθήκες πραγματικού trading, ...του διαθέτει και πρόσβαση σε κεφάλαια (από 50.000 έως 500.000 EUR) για να ξεκινήσει να παράγει άμεσα τις αμοιβές του, είτε σε συνεργασία με το GreekTrader, ή αυτόνομα ακόμα και από το σπίτι του, εάν αυτό προτιμά.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ και ΘΕΜΑΤΟΛΟΓΙΑ

Φέτος κατέστη δυνατό να δημιουργηθούν 2 Group συμμετεχόντων, τα οποία θα ενωθούν από την 3η ενότητα και μετά (στην πρακτική).

ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ: Trading for a LIVING. Γίνε επαγγελματίας, εισοδηματίας των επενδύσεων.

Μερικοί τίτλοι από περισσότερα από 100 (!!!) θέματα σε 400 σελίδες, που θα αναλυθούν:

1η ΕΝΟΤΗΤΑ
• Τεχνική Ανάλυση, από το Α ως το Ω
• Φιλοσοφία και ψυχολογία στο Trading και τις επενδύσεις
• H ταξινόμηση ιδεών και κανόνων ως αντίδοτο στο ΧΑΟΣ
• Τα λάθη που πρέπει να απομονώσουμε
• Πλάνο και εφαρμογή με μεθοδικότητα
• Τα είδη συστημάτων και η σωστή επιλογή εργαλείων
• STOP LOSS, που, πως, πόσο και γιατί
• Η αυτοματοποίηση δίνει κρίσιμη αποφασιστικότητα
• Κατασκευή ενός συστήματος από την αρχή ως την εφαρμογή και δημιουργία αποτελεσμάτων

2η ΕΝΟΤΗΤΑ

Θέμα: Τα σωστά εργαλεία κάνουν τον σωστό επαγγελματία.

Θα παρουσιαστούν:
• Metastock. Η αρχή.
Ανακαλύπτω την Τεχνική Ανάλυση και την εφαρμόζω σε διαγράμματα. Το δημοφιλές αλλά και προτιμότερο πρόγραμμα για να ξεκινήσει ο «αρχάριος», αλλά και ένα από τα καλύτερα για τους επαγγελματίες Trader, που αναζητούν κάτι απλό και λειτουργικό και δε θέλουν να επεκταθούν σε σύνθετους πολύπλοκους χειρισμούς, γλώσσες προγραμματισμού και αυτοματισμούς συναλλαγών.
• NinjaTrader & TradeStation. Ο υπέρτατος στόχος.
Συναλλαγές “High Frequency” και αυτοματοποίηση σε όλα. Είμαι αυτός που έφερε στην Ελλάδα το 2006 το NinjaTrader, και έχω σπαταλήσει άπειρες ώρες έρευνας και πρακτικής, με συνεργασίες με προγραμματιστές και trader από όλον τον κόσμο. Οπότε δε θα βρείτε κάποιον να το γνωρίζει καλύτερα, για να σας μάθει να οδηγείτε "διαστημόπλοιο" στον πολυδιάστατο κόσμο του Trading..
• MetaTrader. Το ιδανικό για FOREX & CFD.
Ένα από τα πλέον δημοφιλή προγράμματα συναλλαγών που συνδυάζει την απλότητα με την προηγμένη τεχνολογία και προσφέρει χιλιάδες εργαλεία και Expert Advisors για τον ιδιώτη ή τον επαγγελματία trader.

3η ΕΝΟΤΗΤΑ
ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ. Αναλυτική χαρτογράφηση της αποτελεσματικότερης μεθόδου επιλογών στο Trading και στις επενδύσεις, σε 4 ώρες.

4η ΕΝΟΤΗΤΑ
BACTEST και ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΘΟΔΩΝ. Ενώνουμε τις 3 προηγούμενες ενότητες σε πολλά πλήρη συστήματα, τα οποία δοκιμάζουμε στο παρελθόν (Ιστορικά δεδομένα) και το αυτοματοποιούμε.

5η ΕΝΟΤΗΤΑ
OPTIONS. Μαθαίνουμε στρατηγικές OPTIONS (δικαιώματα) για αντιστάθμιση και κερδοσκοπία, με τρόπο ΑΠΛΟ, ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ και ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ.
ΜΕΤΟΧΕΣ στη WALL STREET. Προσέγγιση στον συνδυασμό ΘΕΜΕΛΙΩΔΩΝ και ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ με το STOCK SCREENER (αυτόματη επιλογή με κριτήρια).

Αυτά είναι μερικά μόνο ενδεικτικά θέματα, από το ΠΛΗΡΕΣΤΕΡΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ για το TRADING και τις ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ στην ΕΛΛΑΔΑ που πραγματοποιούνται από επαγγελματία Trader με εμπειρία 18 ετών σε όλες τις αγορές του κόσμου και με πιστοποίηση στη Διαχείριση Χαρτοφυλακίου στις κεφαλαιαγορές Ελλάδος και Κύπρου (CySec).

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Εάν ε
πιλέξετε και τα 2 σεμινάρια με θέμα "Trading for a Living", δίδεται έκπτωση 20% και το συνολικό κόστος είναι 850 ευρώ (από 1050).

Οι συμμετέχοντες στο "Trading for a Living" αυτομάτως γίνονται SILVER μέλη του Trading Club, το οποίο προσφέρει αρκετά διαχρονικά πλεονεκτήματα, όπως ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή σε άλλα σεμινάρια με κόστος (επανάληψη μήτηρ πάσης μαθήσεως), στα LIVE TRADING ROOM, και αλλά πολλά για τα οποία θα ενημερώνεστε ...ξεχωριστά από τα άλλα μέλη της επενδυτικής κοινότητας.

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ
Για να μάθετε περισσότερα ή για δήλωση συμμετοχής, επικοινωνήστε το συντομότερo με το 6939.950.940, ή στείλτε e-mail στο This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. με θέμα "Εκδήλωση ενδιαφέροντος για το Trading for a Living", με το ονοματεπώνυμο και το τηλέφωνο σας.

Θα σας καλέσουμε για να μελετήσουμε μαζί το προφίλ σας, τους στόχους που έχετε με το Trading και εάν το σεμινάριο είναι ιδανικό για εσάς.

Καθώς το πρώτο GROUP ξεκινά πολύ σύντομα, εάν πιστεύετε πως αυτή η σπάνια ευκαιρία σας αφορά και δε θέλετε να χαθεί, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

Επίσης, όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, έχει γίνει σοβαρή πρόταση στο GreekTrader για ένταξη του επιτυχημένου εκπαιδευτικού κύκλου αυτού, σε σεμινάρια εταιρίας με αντικείμενο το "Proprietary Trading" , με σκοπό το ENTRY FEE της εταιρίας να συμπεριλαμβάνεται στην συνολική τιμή.

Σε αυτήν την περίπτωση, από του χρόνου το σεμινάριο θα διατίθεται σε περίπου διπλάσια τιμή (2000-2200 EUR) διότι θα συμπεριλαμβάνει και το κόστος της συνεργαζόμενης εταιρίας, που παρέχει την πρόσβαση στο portfolio που θα αναλαμβάνει ο εκπαιδευόμενος επενδυτής/Trader με αμοιβές επί των κερδών που παράγει. Οπότε δίνουμε έμφαση πως φέτος, με αφορμή την δημιουργία του Trading Club και την έναρξη εργασιών, ίσως αποδειχθεί πως αυτό είναι το "τελευταίο παράθυρο" συμμετοχής στο επαγγελματικό σεμινάριο TRADING FOR A LIVING σε αυτή την προνομιακή τιμή, των 850 EUR για 20 ώρες με δωρεάν το Mentoring (καθοδήγηση).

VIDEO
Έχουμε αναρτήσει στο youtube, "ΣΧΟΛΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ" και "ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ" του εξειδικευμένου σεμιναρίου αυτού, από προηγούμενα έτη.

"Trading for a Living" (Part 1/3 - ΣΧΟΛΙΑ)
https://www.youtube.com/watch?v=Gq_dAK4oA-0

"Trading for a Living" (Part 2/3 - ΤΕΧΝΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ)
https://www.youtube.com/watch?v=LBhd5lIQR4Y

Σεμινάριο "Trading for a Living" (Part 3/3 - Options)
https://www.youtube.com/watch?v=bcGuC8kSrGM

 

Το 1ο GROUP ξεκινά πολύ σύντομα, για αυτό εάν πιστεύετε πως αυτή η σπάνια ευκαιρία σας αφορά και δε θέλετε να χαθεί, επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας για να μάθετε περισσότερα.

ΤΗΛ:6939.950.940 , e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

trading for a living